IDL-BNC @ IDRC >
IDRC / CRDI >
IDRC Research Results / Résultats de recherches du CRDI >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10625/6835

Title: Séchage des produits alimentaires : compte rendu du colloque tenu à Edmonton, Alta., 6-9 juil. 1981
Authors: CRDI. Division des sciences de l'agriculture, de l'alimentation et de la nutrition
Alberta. Dept. of Agriculture
Yaciuk, G.
Keywords: SECHAGE
ALIMENTS SECHES
ALIMENTS DESHYDRATES
VALEUR NUTRITIVE
FRUITS SECS
CONSERVATION DU POISSON
CEREALES
CAFE
LEGUMES
MARKETING
DEMANDE DE CONSOMMATION
ENERGIE SOLAIRE
DESHYDRATATION
ASPECTS TECHNIQUES
Issue Date: 1981
Publisher: CRDI, Ottawa, ON, CA
Description: Version anglaise dans la bibliothèque: Food drying : proceedings of a workshop held at Edmonton, Alberta, 6-9 July 1981
URI: http://hdl.handle.net/10625/6835
ISBN: 0-88936-377-3
Project Number: 790124
Project Title: Déshydratation des pommes de terre (Pérou)
Appears in Collections:All our Books / Tous nos livres
IDRC Research Results / Résultats de recherches du CRDI
Agriculture, Food and Nutrition Sciences Division / Division des sciences de l'agriculture, de l'alimentation et de la nutrition
1980s / Années 1980

Files in This Item:

File Description SizeFormat
IDL-6835.pdf
10.2 MBAdobe PDF

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback