Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10625/6835
Title: Séchage des produits alimentaires : compte rendu du colloque tenu à Edmonton, Alta., 6-9 juil. 1981
Authors: CRDI. Division des sciences de l'agriculture, de l'alimentation et de la nutrition
Alberta. Dept. of Agriculture
Yaciuk, G.
Keywords: SECHAGE
ALIMENTS SECHES
ALIMENTS DESHYDRATES
VALEUR NUTRITIVE
FRUITS SECS
CONSERVATION DU POISSON
CEREALES
CAFE
LEGUMES
MARKETING
DEMANDE DE CONSOMMATION
ENERGIE SOLAIRE
DESHYDRATATION
ASPECTS TECHNIQUES
Date: 1981
Publisher: CRDI, Ottawa, ON, CA
Description: Version anglaise dans la bibliothèque: Food drying : proceedings of a workshop held at Edmonton, Alberta, 6-9 July 1981
Related URI : http://idl-bnc.idrc.ca/dspace/handle/10625/5275
ISBN: 0-88936-377-3
URI: http://hdl.handle.net/10625/6835
Project Number: 790124
Project Title: Déshydratation des pommes de terre (Pérou)
Access: Open Access
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IDL-6835.pdf10.2 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record