Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10625/3774
Title: Méthodes de base pour l'évaluation sensorielle des aliments
Authors: Watts, B.M.
Ylimaki, G.L.
Jeffery, L.E.
Elias, L.G.
Keywords: MISE A L'EPREUVE
TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
VALEUR NUTRITIVE
COMPORTEMENT DU CONSOMMATEUR
EXPERIENCES
HARICOTS
PLANIFICATION
DISCUSSION DE GROUPE
CONDITIONS DE TRAVAIL
OUTILS
RECRUTEMENT
ANALYSE STATISTIQUE
Date: 1991
Publisher: CRDI, Ottawa, ON, CA
Description: Version anglaise dans la bibliothèque: Basic sensory methods for food evaluation
Version espagnole dans la bibliothèque: Métodos sensoriales básicos para la evaluación de alimentos
Related URI : http://hdl.handle.net/10625/2844
http://hdl.handle.net/10625/12666
ISBN: 0-88936-569-5
URI: http://hdl.handle.net/10625/3774
Access: Open Access
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IDL-3774.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record