IDL-BNC @ IDRC >
IDRC / CRDI >
IDRC Research Results / Résultats de recherches du CRDI >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10625/22682

Title: Fèves à ramollir
Other Titles: Après la récolte
Authors: Fisher, A.
Keywords: FEVES
AMELIORATION GENETIQUE
EMMAGASINAGE DES ALIMENTS
PREPARATION DES ALIMENTS
GUATEMALA
Issue Date: 1987
Publisher: CRDI, Ottawa, ON, CA
Description: Version anglaise dans la bibliothèque: Rating beans
Version espagnole dans la bibliothèque: Degustacion de frijol
URI: http://hdl.handle.net/10625/22682
Project Number: 861033
831012
Project Title: Haricots secs (Chili)
Utilisation du haricot (Guelph/Chili/Manitoba/INCAP) - Phase II
Dry Beans (Chile)
Bean Utilization (Guelph/Chile/Manitoba/INCAP) - Phase II
Appears in Collections:IDRC Research Results / Résultats de recherches du CRDI
Agriculture, Food and Nutrition Sciences Division / Division des sciences de l'agriculture, de l'alimentation et de la nutrition
1980s / Années 1980

Files in This Item:

File Description SizeFormat
111291.pdf
804.84 kBAdobe PDF

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback